Szukałem ostrego noża do chleba i bułek. Ten jest idealny i sprawdza się doskonale, nie jest może najtańszy ale warto zainwestować. Pewnie w najbliższym czasie dokupię jeszcze nóż santoku z tej serii.
Recenzja potwierdzona zamówieniem.
Nóż do pieczywa Zwilling Professional S 20 cm
- Dodaj do przechowalni:
- Dodaj recenzję:
- Kod: 31026-201-0
- Marka: Zwilling
-
Dostępność:
Zwykle wysyłamy w 1-2 dni robocze
-
Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 367,20 zł brutto
- Cena katalogowa: 459,00 zł
- Wiosenna promocja: -128,52 zł (28 %)
- 330,48 zł
- szt.
PRODUKT BEZ PROMOCJI? ODKRYJ KOD RABATOWY 5%!
KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Nóż do pieczywa z kolekcji Professional S marki Zwilling
Nóż do chleba Professional S to niezbędny pomocnik w każdej kuchni. Ale czy wiesz, że oprócz chleba i bułek tym nożem możesz kroić także inne produkty o twardej skorupce, takie jak melony? Produkty linii Zwilling Professional S to wytrzymałe noże o klasycznym wyglądzie, wytwarzane są przy zastosowaniu nowoczesnej technologii Sigmaforge®. Technologia Sigmaforge polega na precyzyjnym wytwarzaniu ostrza z jednego kawałka stali, w tej serii to stal Cronidur 30. W ramach tej technologii, stal jest formowana i hartowana w sposób, który zapewnia wyjątkową wytrzymałość i ostrość noża. Dzięki Sigmaforge, noże są nie tylko trwałe, ale także charakteryzują się doskonałą równowagą i precyzyjnością cięcia. Dodatkowo unikalna metoda utwardzania stali Friodur® zapewnia wyjątkową trwałość i odporność na korozję. Noże Zwilling od lat zaspokajają wymagania zarówno doświadczonych szefów kuchni, jak i kameralnych, domowych mistrzów kulinarnych. Elegancki design oraz wyjątkowa solidność noży Zwilling gwarantują zadowolenie klientów na całym świecie.
Rękojeść noża Zwilling Professional S
- materiał odporny na uszkodzenia mechaniczne twardy, gładki materiał ABS
- wypolerowana rączka w kolorze czarnym
- idealne łączenie rękojeści i ostrza, bez zgrubień
- 3 nity, zapobiegające rozdzieleniu rączki od ostrza
Ostrze noża Zwilling Professional S
- wytworzone ze znakomitej, wysokowęglowej stali Friodur®
- gwarancja nierdzewności
- starannie naostrzone pod kontrolą technologii laserowej
- naostrzone na całej długości, od nasady aż po czubek noża
Poznaj perfekcję w kuchni dzięki nożom Zwilling Professional S. Zamów teraz i ciesz się wyjątkową trwałością oraz precyzyjnym cięciem!
Długość ostrza: 20 cm
Szerokość ostrza: 0.2 cm
Długość uchwytu: 12.4 cm
Szerokość uchwytu: 1.7 cm
Wysokość: 3.1 cm
Waga: 0.16 kg
FUNKCJE
- krojenie pieczywa
- rozcinanie twardych skórek i skorupek, przydatny również do dużych, twardych owoców np. ananasów
RĘKOJEŚĆ NOŻA PROFESSIONAL "S"
- łączenie rękojeści i ostrza idealnie gładkie, bez zgrubień
- wypolerowana rączka w kolorze czarnym
- odporny na uszkodzenia mechaniczne twardy, gładki materiał ABS
- 3 nity, zapobiegające rozdzieleniu rączki od ostrza
OSTRZE NOŻA PROFESSIONAL "S"
- ostrzone przy pomocy technologii laserowej
- wytworzone z wysokowęglowej stali FRIODUR®
- ostre na całej długości, od nasady aż po czubek noża
- gwarancja nierdzewności
WYMIARY
Długość ostrza: | 20 cm |
Długość uchwytu: | 12.4 cm |
Szerokość ostrza: | 0.2 cm |
Szerokość uchwytu: | 1.7 cm |
Wysokość: | 3.1 cm |
Masa: | 0.16 kg |
Informacje o bezpieczeństwie produktu Informacje o producencie
Szukałem ostrego noża do chleba i bułek. Ten jest idealny i sprawdza się doskonale, nie jest może najtańszy ale warto zainwestować. Pewnie w najbliższym czasie dokupię jeszcze nóż santoku z tej serii.
Recenzja potwierdzona zamówieniem.