KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.
WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost. Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.
ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.
CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 14 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Naczynia do crème brûlée francuskiej marki Emile Henry mają idealnie płaską powierzchnię, średnicę 12 cm i są idealne do karmelizacji cukru za pomocą palnika. Niezależnie od tego, czy jest to crème brûlée z koziego sera z miodem, kruszonka z pomidorów i mozarelli jako przystawka, czy też tradycyjny crème brûlée na deser, za każdym razem uzyskasz doskonały rezultat. Miseczki są dość płytkie, aby zapewnić równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonale nadają się do układania w stosy, aby zyskać miejsce w lodówce. Dzięki zastosowaniu technologii High Resistance® miseczki Emile Henry są niezwykle odporne na zarysowania, dlatego możesz śmiało porcjować w nich potrawy a także używać w mikrofalówce czy myć w zmywarce. Produkty Emile Henry są produkowane we Francji, z zachowaniem najwyższych standardów już od 1850 roku. Produkt jest objęty dziesięcioletnią gwarancją producenta po zarejestrowaniu zakupu.
Materiał: ceramika
Średnica: 12 cm
Wysokość: 3 cm
Pojemność: 0,15 l
Projekt: Emile Henry France