Nóż do filetowania Zwilling Gourmet - 18 cm

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 36113-181-0
  • Marka: Zwilling
  • Dostępność: Zwykle wysyłamy w 7-10 dni roboczych

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 203,15 zł brutto
  • Cena katalogowa: 239,00 zł
  • Oszczędzasz: -28,68 zł (12 %)
  • 210,32 zł
  • szt.

RATY 10x0%. WYBIERZ SYSTEM PAYU.
CZYTAJ WIĘCEJ...

KUP TERAZ I STWÓRZ SWÓJ WYMARZONY DOM.
ZRÓB TO TERAZ W 3 PROSTYCH KROKACH.

WYBIERZ WYGODNĄ DOSTAWĘ.
Twoje zakupy dostarczymy do Paczkomatu lub do domu kurierem DPD lub Inpost.
Jeśli zrobisz zakupy powyżej 300 zł pokryjemy koszt dostawy.

ZAPŁAĆ PROSTO I BEZPIECZNIE.
Wybierz płatność przez system Przelewy24, PayU lub przelew bankowy. Możesz także skorzystać z płatności odroczonej i ratalnej PayPo. Dostępne są także nieoprocentowane raty 0% przez system PayU.

CIESZ SIĘ PRAWEM ZWROTU DO 30 DNI.
Dobrze wybrałeś. Jeśli jednak zwrócisz produkt w terminie do 14 dni otrzymasz pełny zwrot.
Jeśli zwrócisz go po 14 dniach i przed upływem 30 dni od dostawy, wpłaconą kwotę wykorzystasz na inny produkt z naszej oferty. 

Uwaga miłośnicy ryb! Wolisz jeść filety rybne czy w całości? Niezależnie od preferencji bezwzględnie potrzebujesz noża do filetowania, za pomocą którego z łatwością oddzielisz cenne filety od kości. Pracuj jak profesjonaliści i odważ się spróbować swojej pierwszej ryby w całości, comber z dziczyzny lub pieczeni. Nóż do filetowania z serii ZWILLING Gourmet łączy w sobie nowoczesną technologię i tradycję. Wyróżnia się smukłym, elastycznym ostrzem i ergonomiczną rękojeścią z tworzywa sztucznego z trzema nitami z laserowym logo ZWILLING na środkowym nitowaniu.

Nóż z ostrzem o długości 18 cm jest łatwy w użyciu i odpowiedni nawet dla początkujących. Ostrze zostało precyzyjnie wykute z kawałka stali i dlatego idealnie nadaje się do doskonałego i bardzo cienkiego usuwania filetów. Ostrze FRIODUR jest również utwardzane lodem w specjalnym procesie. Dzięki temu ostrze jest szczególnie wytrzymałe, elastyczne i odporne na korozję. Te właściwości są podstawą pierwszorzędnego cięcia i dokładnego ostrzenia noża.

Co ciekawe, nóż do filetowania nadaje się nie tylko do krojenia ryb. Może być używany na wiele sposobów. Możesz go użyć do usunięcia ścięgien lub skóry z mięsa. Jeśli chcesz filetować mięso, ryby i owoce, wybierz wysokiej jakości nóż do filetowania ZWILLING z serii Gourmet.

CECHY SZCZEGÓLNE

  • Hartowane lodem ostrze FRIODUR® ze specjalnego stopu ZWILLING - dla szczególnie długiej żywotności ostrza i odporności na korozję
  • Ergonomiczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy
  • Wyprodukowano w Solingen

WYMIARY

Długość ostrza: 18 cm
Długość uchwytu: 11 cm
Szerokość uchwytu: 1.8 cm
Wysokość: 2 cm
Masa: 0.12 kg

Jeśli planujesz większe zakupy możesz skorzystać z atrakcyjnego systemu rabatowego. Korzyści rosną wraz z wartością zamówienia. Rabaty naliczane są automatycznie a ich wysokość i wartość są prezentowane po dodaniu produktów do koszyka.

Zakupy od 4.000 zł - Rabat 2%
Zakupy od 8.000 zł - Rabat 4%
Zakupy od 12.000 zł - Rabat 6%

Jeśli planujesz zakupy o wartości powyżej 20.000 zł, skontaktuj się z nami. Przygotujemy atrakcyjną ofertę.